Familja që jeton pa teknologji dhe pa para (Album Foto)

Ata jetojnë në majat e larta të Himalajes.

Mbijetojnë duke gjetur ushqim për dhitë e tyre në malet me dëborë.

Kanë mirëpritur fotografin Cat Vinton që ka kaluar dy muaj me ta për të na sjellë vendosmërinë e tyre të palëkundur në ruajtjen e kësaj jete nomade.

Kjo familje jeton një jetë shumë të thjeshtë shumë më ndryshe nga familje të tjera.

Djali i tyre Jimmai është një fëmijë që jetën e ka të ndërthurrur me dhi e dele, pa lojra elektronike  si fëmijët e tjerë.

Aty nuk ka as celularë, as TV, as para.

Viton ka treguar se e ardhmja e tyre duket gjithnjë më e pasigurt.

Por shpreson se seti i saj fotografik do shërbejë për një rekord vizual të kulturës së tyre.