LAJMI I FUNDIT/ Jep dorëheqjen kryeministri i Maqedonisë së Veriut, Zoran Zaev

18 tetor  2019 | 14:23.

Kryeministri i Maqedonisë së Veriut, Zoran Zaev, ka dhënë dorëheqjen.

“Kjo është ajo që mësohet nga burimet diplomatike evropiane në margjinën e samitit të BE-së, ku Shtetet Anëtare nuk kanë arritur një marrëveshje për të filluar negociatat e pranimit me Maqedoninë Veriore dhe Shqipërinë”, shkruan “ANSA”.

Nga: Gazeta Panorama.