Ruzhdi Metali.

 “Kam një ilaç sekret”, Ruzhdi Metali tregon ushqimet që luftojnë koronavirusin

‘’Sa pacientë me Covid-19 ke takuar dhe ke kuruar deri tani? Cila është kura që ti jep?”, e ka pyetur Çani doktorin alternativ, Ruzhdi Metali.

“Mendimi im është që merrni probiotikë, merret me kefirin. Vet kefirin mund ta përdorësh në vend të kosit, janë baktere të mira që sulmojnë baktere të këqija. Ka në Tiranë kefir… Ky Covid jep mpiksje gjaku dhe prandaj vdesin njerëzit.

Përdorni spec djegës, lëng limoni ta shtrydhni por pa ujë sepse nuk e lë mpiksjen e gjakut. Po shkove në spital shkon drejt vdekjes. Çaji i trumzës, pelini i ëmbël, mund t’i përdorni. Kam shëruar dy deputetë nga opozita, i shërova me këto teknika. Ishin 4 veta nga e njëjta familje me Covid nga Mallakastra, nëna ishte pak keq, i shërova. Kam një ilaç sekret unë që e shëroj përnjëherë. Maskat janë të infektuara”, tha Ruzhdi Metali.

Gazeta Shqiptare