Jam krenare për PS. -Lindita Nikolla s’jep dorëheqjen.-

Fjalën e mbajtur në Parlament, Lindita Nikolla e nisi me një pasqyrim të punës së saj në ministri dhe e mbaroi me konfirmimin se është aty për studentët dhe e gatshme për të marrë çdo përgjegjësi.

Ajo komentoi memet për të, çantat e publikuara në rrjete sociale, por dorëheqja e shumë përfolur nuk erdhi.

“Jam krenare për forcën politike që përfaqësoj”, nënvizoi ministrja Nikolla.