Gjovalin Paci

Dy krijime te paekspozuara te piktorit te njohur Gjovalin Paci.

Dy krijime te paekspozuara te piktorit te njohur Govalin Paci, qe u nda nga jeta parakohe vitin e shkuar. Gjovalin Paci piktor i njohur me krijime te vleresuara dhe te ekspozuara ne Shqiperi dhe ne Galeri prestigjiose ne Europe ka lene trashegim nje pasuri te madhe artistike.

Gjovalin Paci. Nusja ne karrike

Po e perkujtojme duke publikuar keto dy vepra modeste, krahasur me krijimet  e tjera te dala nga duart e tij.