Arratiset mjeku që bëri “shtatzënë” Fjolla Morinën, si u mashtrua me ekon

22 SHTATOR 2020

Mjeku i parë që i ka nxjerrë këngëtares Fjolla Morina një raport fals se është shtatzënë, per ta shpetuar nga qelia, është arratisur në Kosovë.

Analiza e parë është bërë në Kukës, teksa mësohet se mjekuë është larguar drejt Kosovës. Ndaj tij rëndon akuza për falsifikim dokumentesh dhe shpërdorim detyre.

Këngëtarja gënjeu për t’i shpëtuar burgut, pasi rezultoi se Fjolla Morina nuk është shtatzënë.

Rezultati ka ardhur pas rikontrollit të dytë që iu bë në maternitetin e Kukësit.

Gazeta Shqip.