Video e Vice Kristi Pinderi puthet me te dashurin

Video e Vice: Kristi Pinderi puthet me te dashurin

Revista e njohur kanadeze, Vice, ka përgatitur një reportazh për jetën e vështirë të homoseksualëve në Shqipëri. Reportazhi është përgatitur nga shërbimi grek i kësaj reviste dhe ka në qendër personazhe si Kristi Pinderi dhe Xheni Karaj.

Kristi tregon të dashurin e tij, madje shkëmbejnë edhe puthje përpara kameras. Në reportazh është përfshirë edhe nëna e tij, Liljana, e cila thotë se kur një nënë mbështet një djalë krimininel, pse mos të mbështesë ajo djalin e saj homoseksual.

 

 


Artikujt e fundit


Reklama

Reklama