Sondazhi i IPR Marketing/ Ademi 51-55 perqind dhe Bazhdari me 41-45 perqind

Sondazhi i IPR Marketing/ Ademi 51-55 perqind dhe Bazhdari me 41-45 perqind

Menjëherë pas mbylljes së procesit të votimit, kanë dalë edhe sondazhet e para për zgjedhjet vendore. Kështu në bashkinë e Shkodrës, sondazhi i bërë nga IPR Marketing rezulton se kandidatja e Partisë Demokratike Voltana Ademi ka marrë 51-55% të votave.

Ndërsa kandidatja e Aleancës për Shqipërinë Evropiane po sipas IPR Marketing ka marrë 41-45%.


Artikujt e fundit


Reklama

Reklama