Seance simbolike ne Kuvendin e Kosoves

Seance simbolike ne Kuvendin e Kosoves
Ndersa kryeparlamentari Jakup Krasniqi ka theksuar se pavaresia tashme eshte nje pune e kryer dhe nuk ka kthim pas. “Ne dy vjet pavaresi Kosova eshte bere faktor i paqes dhe stabilitetit ne rajon dhe me gjere”, ka nenvizuar Krasniqi. Ndersa kryeministri Thaci u shpreh se, “sot Kosova po shenon nje dite te rrenjosur thelle ne mendjet tona”.

Artikujt e fundit


Reklama

Reklama