Kryeministri Rama rilind ne Diber fjalimin per Shukri Xhelilin

Kryeministri Rama rilind në Dibër fjalimin për Shukri Xhelilin

Kryeministri Rama ishte sot i pranishëm në mitingun përmbyllës së fushatës për kryetar bashkie në Dibër. Ai i kërkoi qytetarëve dibranë të votojnë kandidatin e majtë Muharem Rama. Por fjalimi i kryeministrit ishte pothuaj i njëjtë me fjalimin e tij një vit më parë, kur kandidonte Shukri Xhelili

Maj 2015, kur kandidonte Shukri Xhelili:

Shtator 2016, kur kandidon Muharem Rama:

Përveç thirrjes për të votuar kandidatin e majtë, të njëjta ishin dhe premtimet që Kryemistri i bëri qytetarëve dibranë.

Maj 2015, kur kandidonte Shukri Xhelili:

Shtator 2016, kur kandidon Muharem Rama:


Artikujt e fundit


Reklama

Reklama