Kozma Dushi Gjergj Leka do kete pire ndonje gote

Kozma Dushi: Gjergj Leka do kete pire ndonje gote

Ka kënduar 35 herë në festivale dhe nuk ka marrë asnjë çmim të parë. Por kur flet për këto festivale, Kozma Dushi bëhet nostalgjik.

I pyetur nga Panorama në lidhje me akuzat e Gjergj Lekës ndaj këngëtarëve të brezit të tij, Dushi thotë se Leka është një muzikant i formuar dhe kompletuar, por ndoshta ka pirë ndonjë gotë kur i ka bërë ato komente.

“Ndoshta Gjergji ka qenë i pirë, aludoj unë. Se njerëz jemi, sidomos ne artistët edhe e pimë ndonjë gotë më shumë, kudo në botë kështu janë artistët. Megjithatë, nëse ato fjalë i ka thënë esëll, për mendimin tim ka bërë gabim që është marrë me këngëtarët e brezit të asaj kohe…

…Asnjë fije floku nuk ke çfarë t’u kritikosh këngëtarëve të asaj kohe. Kanë qenë këngëtarë e këngëtare shumë të mira, profesionistë dhe jo pseudokëngëtarë. Kishin vlera, pa pranoheshin nëpër festivale. Nuk kishte shans e dritë jeshile për antivlerat”.

Dushi thotë se Sigurimi nuk kishte fare lidhje me artistët, madje e quan këtë deklaratë një dokërr.

I pyetur nëse do këndonte një këngë për partinë e Enverin, ai thotë: “Do ta këndoja patjetër. Jo unë, por çdo artist do ta këndonte, as që bëhej fjalë”.


Artikujt e fundit


Reklama

Reklama