Kinema “Millenium”

Kinema “Millenium”
Këtë javë në këtë kinema do të shfaqet filmi “Red” me aktoren Bruce Willis, John Malkovich dhe Morgan Freeman. Kur jeta e tij idilike shqetësohet nga një vrasës tepër i sofistikuar, ish-agjenti I CIA-s, Frank Moses thërret në ndihmë skuadrën e tij të vjetër.

Të gjithë bashkë do të bëjnë shumë përpjekje për të shpëtuar jetën e tyre
Për rezervime. Tel.: 04 22 53 654. Internet: www.kinemamillennium.com

Artikujt e fundit


Reklama

Reklama