Kinema “Imperial”

Kinema “Imperial”
Në këtë kinema do të shfaqen filmat “Shqiptari” dhe “Get Him to the Greek”. Ky film tregon historinë e një shqiptari emigrant në Gjermani dhe jetën prej të huaji me kokën pas në vendlindje. Regjisor i këtij filmi është gjermani Johannes Naber. Ekipi i aktoreve është më shumë se dy kombesh.

Në role interpretojnë Nik Xhelilaj, Xhejlane Terbunja, Ivan Shvedoff, Amos Zaharia, Stipe Erceg, Çun Lajçi, Luan Jaha, Fatime Lajçi, Vasillaq Godo, Eva Löbau, André Hennicke, Tomek Noeicki, Young-Shin Kim, Yllka Mujo, Guljem Radoja, Bruno Shllaku, Julian Deda.
"Shqiptari" është prodhim i Neue Schönhauser Filmproduktion (Gjermani), On FilmProduction (Shqiperi) në bashkëpunim me Südostrundfunk Arte, financuar nga Medienboard Berlin Brandenburg, Deutscher Filmförderungsfond dhe Qendra Kombëtare Shqiptare e Kinematografisë.

Për rezervime.
Tel.: 042 266 396.
Faqja ne internet: www.imperialcinemas.al

Artikujt e fundit


Reklama

Reklama