Investigimi-Ja si prostituojne vajzat shqiptare ne Itali (VIDEO)

Investigimi-Ja si prostituojne vajzat shqiptare ne Itali (VIDEO)

Shqiptarët kontrollojnë një pjesë të mirë të prostitucioni në Itali. Emisioni investigativ Le Iene ka filmuar dëshminë e njërën prej vajzave që tregon se fiton 10 mijë euro në muaj në Itali, duke punuar si prostitutë. Duke përdorur aktorë të tjerë shqiptarë, me anë të përgjimeve është filmuar edh tutori i vajzave që punojnë aty. Sipas dëshmisë së njërës prej prosttitutave, shqiptarët edhe janë vrarë mes tyre, në përplasje për kontrollin e territorit.

Biseda e përgjuar mes gazetarit italian dhe prostitutës shqiptare.

Ai bisedon me një vajzë shqiptare. Vajza zhvishet nudo dhe i pergjigjet interesit të klientit gazetar;

Gazetari: Sa fiton në muaj mesatarisht’?

Vajza: 10.000

Gazetari: Ku i çon kaq shumë para?

Vajza: I dërgoj në Shqipëri, ndërsa një pjesë ja dorëzoj tutorit

Ajo thote se paguan 1 mijë euro në muaj për vendin në rrugë, qe e cileson vendin e punes. Vajza paguan ‘qera’ për zonën ku ushtron profesionin dhe këtë pagesë ia kryen po një shqiptari. Sipas vajzës, askush nuk mund t’ia zinte vendin tutorit të saj. E pyetur nëse synohej diçka e tillë, ai vritje, madje ka deklaruar dhe ka pasur edhe dy viktima nga kjo luftë për territor.

 


Artikujt e fundit


Reklama

Reklama