Cfare eshte Dita e Mesusit per mua si nxenes?

Cfare eshte Dita e Mesusit per mua si nxenes?
Mësuesit kanë një ndikim të madh në jetën time, sepse ata me edukojne mua dhe më ndihmojne për të ndërtuar të ardhmen time. Mësuesit e mi janë si prindër dhe shoke për mua. Unë nuk mund t'i falënderoj sa duhet për gjithcka ata kanë bërë për mua.


7 Marsi është një ditë mirënjohjeje per mësuesit në Shqipëri, dhe ne kemi mundësinë për t'i dhënë atyre një dhuratë. Ne mund ta bëjmë kete per t'i falënderuar ata në një mënyrë simbolike. Ata luajnë një rol të rëndësishëm në jetën tonë dhe meritojnë shumë. Ne atë ditë une kam rastin për t'u treguar atyre respektin tim, dhe unë jam i sigurt se ata ndjehen shumë më mirë kur ata festojnë ditën e tyre me nxënësit e tyre.


Albi Memi, Asim Vokshi Shkolla e mesme, Klasa IV / 7


Mësuesit janë shumë të rëndësishëm në jetën tonë. Ata kanë një mision shumë të veçantë. Detyra e tyre është të na mësojë, por nganjëherë ata bëhen si prindërit tanë të dytë, pasi ne kalojë pothuajse gjysmën e ditës me ta.


Mësuesit kanë një ditë të veçantë, dite kur ne mund t'i falënderojmë për çdo gjë qe ata kanë bërë për ne si studentë. Për mua Dita e Mësuesit është një ditë shumë të veçantë. Kjo është një ditë kur ne nxënësit duhet të jemi mirënjohës për atë që mësuesit tanë kanë bërë. Për më tepër, kjo është një ditë kur ata meritojne të nderohen.


Florian Hasa, Asim Vokshi Shkolla e mesme, Klasa e 10 / 1

Artikujt e fundit


Reklama

Reklama