Brendet me me shume ndikim ne Facebook

Brendet me me shume ndikim ne Facebook

16 milion simpatizantë ka Starbucks në faqen e tyre në Facebook, duke e bërë kështu më të madhen ndër miliona të tilla në tërë komunitetin e rrjetit më të madh shoqëror. Ja dhe lista e dhjetëshes së parë:

1. Starbucks 16 milion
2. Coca-Cola 15 milion
3. Oreo 12 milion
4. Skittles 11.5 milion
5. Red Bull 10.2 milion
6. Victorias Secret 8.4 milion
7. Disney 8.3 milion
8. Converse All Star 7.3 milion
9. iTunes 7 milion
10. Windows Live Messenger 6.8 milion

10 brendet me me shume simpatizante ne Facebook

Statistika: BrianSolis

A jeni ju admirues në faqen e ndonjërit nga këto brende? A njihni ndonjë brend shqiptar me shumë admirues në Facebook?

Faqja jonë ka rreth 1700 admirues, kështuqë ju bëj lutje t’i ftoni edhe miqtë tuaj të na bashkangjiten në Facebook. (Kliko këtu)


Artikulli Origjinal

Artikujt e fundit


Reklama

Reklama