Artikulli i Monitor perplas Alekta Vejsiun dhe Dalina Buzin. Vejsiu-Buzit Une nuk jam gazetare por ti je xheloze me ze e figure

Artikulli i 'Monitor' perplas Alekta Vejsiun dhe Dalina Buzin. Vejsiu-Buzit: Une nuk jam gazetare, por ti je xheloze me ze e figure

Gazetarja Dalina Buzi dhe Alketa Vejsiu janë përplasur gjatë ditës së sotme për klikimet në mediat online të cilat ato drejtojnë.

Ja çfarë shkruan Dalina Buzi:

Ok! Kam qenë shuuuumë e përmbajtur me shumë gjera sepse në fund i kam marrë si komplimente ndaj punës sime, por nuk toleroj dot deformimin e fakteve në interes të një biznesi mbi tjetrin, një strategji idiote, anadollake, aspak më e aplikueshme më dhe faktikisht e pasuksesshme. Revista Monitor të cilën e vlerësoj për profesionalizmin e lartë që ka në analiza dhe identifikimin e burimeve ka bërë një renditje të faqeve më të lexuara në Shqipëri ku në vend të tretë renditet Anabel.al. Revista Class e ka marre komplet shkrimin copy-paste dhe ka ndryshuar renditjen duke vendosur me përpara emrin e saj ( qe renditet me poshtë syri.Net dhe Opinion.al) dhe pastaj atë të Anabel. Meqenëse kam ca vite më shumë gazetarie se znj. Vejsiu i kujtoj se kur merr diçka copy paste ose nise dhe bitise siç është dhe cito burimin ose mos e deformo në favorin tënd dhe në këtë garë budallaqe që krijon ndaj Anabel.al të cilën ti e ke marrë si shembull (përderisa kërkove nga partnerët e mi të ndërtoje një portal njësoj si ky). Nuk e ha njeri kur thua “spektakli i vetëm i kërcimit në Shqipëri” për Dancë with me, ashtu siç nuk e ha njeri kur përpiqesh me zooor të madh t’i japësh rëndësinë që nuk i takon një produkti tënd, në vend e të rrish tek cepi yt e të mundohesh të japësh më të mirën pa u marrë me të tjerë. E sidomos me mua. Kaq kisha! Respekt për korrektesën e Monitor (por është anabel.al


Artikujt e fundit


Reklama

Reklama