Anashkalimi i Enver Hoxhes gjate vizites ne Moske

'Anashkalimi' i Enver Hoxhes gjate vizites ne Moske

Një delegacion i qeverisë shqiptare vizitoi Moskën në vitin 1957. Delegacioni i Bashkimit Sovjetik udhëhiqej nga Nikita Hrushov dhe Nikolai Bulganin ndërsa nga Shqipëria ishin Enver Hoxha dhe Mehmet Shehu. Në shënimin e videos së publikuar nga “British Pathe”, emri i Enver Hoxhës nuk përmendet, por vetëm ai i Mehmet Shehut. Edhe kamera ka në fokus Shehun dhe jo Hoxhën.

 

 


Artikujt e fundit


Reklama

Reklama