Arsyet per te bere pushimet ne Shqiperi

Arsyet per te bere pushimet ne Shqiperi:
Shqiparet jane popull me gusto ne shume drejtime nje nga drejtimet eshte edhe pushimet (fatkeqsisht vetem ato te veres),sepse ne dimer vetem 3 dite marrin. Jane njerez praktik vishen bukur kur shkojne me pushime marrin ushqim me vete, vene ne grup dhe bejne llogarite se sa here jane lare ne det ose ne pishina dhe se sa dite bejne plazh gjate veres.

Ndersa kur Shqiptaret shkojne per pushime ne Turqi ose Egjip sepse ne vendet e Europes perendimore eshte shume e kripur vizita dhe nuk munden ta perballojne dot, e lidhin gjithcka me te ngrenit dhe me sherbimin qe te ofron Hoteli. Pushimet ne Turqi shkojne diku tek 600 euro per person/7 deri ne 10 dite, po te kemi parasysh qe 1 person nuk vete dot vetem ne plazh deri ne Turqi atehere shuma vete 1200 euro. Ndersa ne Shqiperi shpenzimet shkojne 1200 euro per 4 persona/ 15 dite ku vetem i ngreni eshte me pak (po sa do haje nje person).

Ambientimi i njerezve me nje vend te huaj do disa dite ndersa ne vendin tend nuk do shume kohe pune oresh.

Ka edhe shume arsye te tjera pse pushimet ne vendin tend jane me cilesore dhe argetuese. Te tjerat do ti ofron vet Shqiperia.


Artikujt e fundit


Reklama

Reklama