Kodi i ri elektoral dhe Pakoja e Ahtisaarit

Shkruar nga: Adri Nurellari  
Botuar më: 15 vite më parë

Adri Nurellari
Kodi i ri elektoral dhe Pakoja e Ahtisaarit

Reklama

Prona ne Tirane

Foto Flickr

Reklama