Warning: preg_replace(): Unknown modifier '{' in /home/shqiperia/application/views/helpers/Fetchterms.php on line 13

Notice: compact(): Undefined variable: extras in /home/shqiperia/library/Zend/View/Helper/HeadLink.php on line 381

Himara: Gjergji Goro u kthen Bashkine Shqiptareve.

Shkruar nga: Aranita Brahaj  
Botuar më: 13 vite më parë

Aranita Brahaj
Himara: Gjergji Goro u kthen Bashkine Shqiptareve.

Gjergji Goro është fitues i zgjedhjeve për pushtet lokal në Bashkinë e Himarës. Përfundimi i numërimit të votimit të 15 kutive për bashkinë në fjalë shpall fitues me 30 vota epërsi kandidatin e Partisë Socialiste Z.Gjergji Goro kundrejt Kandidatit të PBDNJ Vasil Bollano. Në shtabe elektorale situata paraqitet e qetë dhe në konsensus. Vota të pavlefshme janë vetëm 3. Rezultati i votimit pritet të zyrtarizohet nga KQZ. Partia Socialiste në Himarë ka nisur prej orësh festimet me  motive etno-shqiptare. Lajmi sipas korrespondentit te ORA Tv ne Himare.

Reklama

Prona ne Tirane

Foto Flickr

Reklama