Omega 3 kuron mishrat e dhembeve

Omega 3 kuron mishrat e dhembeve
Mishrat e dhëmbëve fryhen, skuqen dhe nëse nuk i kuron mund të sjellin dëme të mëdha. Por vec kontrollit te dentisti, mishrave të dhëmbëve u bëjnë shumë mirë ushqimet me Omega 3 dhe Omega 6 që gjenden te peshku. Kërkimi i publikuar në "Journal of the American Dietetic Association" është kryer te 9 mijë të rritur në vitet 1999 dhe 2004, të cilët konsumuan ushqime të ndryshme, mes të cilave edhe ato me Omega. Personat që moren këtë lloj produkti kishin mishra dhëmbësh shumë të fortë dhe të qetë.

Artikujt e fundit


Reklama

Reklama