5 Maji Dita e Deshmoreve

5 Maji Dita e Deshmoreve
Mbare Shqiperia po kujton me nderim 5 Majin, diten e deshmoreve te kombit. Aktivitetet kryesore, kulmuan ne Tirane, me homazhet e autoriteteve te larta shteterore dhe politikaneve te te dy kampeve, ne “Varrezat e Deshmoreve”.

Ne nje mot te bukur, me diell dhe nen tingujt e bandes frymore te kryeqytetit, u vune kurora me lule, prane monumentit “Nene Shqiperi”. Ekzekutimi i hymnit kombetar, shenoi mbylljen e ceremonise qendrore ne “Varrezat e Deshmoreve”, per te vijuar me vizitat, ne shtepite e te rënëve.

Shqiperia.com

Artikujt e fundit


Reklama

Reklama