Regjistroni domainin tuaj .al

Gjobat e makinave, tani verifikim online

Shkruar nga:  
Postuar më: 3 vite më parë

Gjobat e makinave, tani verifikim online
Gjobat e makinave, tani verifikim online

Gjobat e automjetit mund te shihen online në faqen zyrtare të Policisë së Shtetit në internet. Drejtoria e Qarkullimit Rrugor e mbështetur nga ICITAP pas ankesave të shumta për gjoba të vendosura pa dijeninë e qytetarëve dhe një sërë problematikash, të tjera qe e kane shoqeruar ne vitet e fundit me drejtuesit e automjeteve ka vendosur publikimin e masave administrative.

Policia eshte kujdesur qe te ruaje edhe te dhenat personale duke vendosur ne kerkimin e gjobave, jo vetem, targen e drejtuesit por edhe numrin e shasise se tij.

"Gjithashtu Policia e Shtetit, për t’i ardhur në ndihmë qytetarëve, ka bërë të mundur verifikimin online të kundravajtjeve rrugore të kryera gjatë përdorimit të mjetit, të cilat janë akoma të palikujduara.  Të gjithë të interesuarit mund të klikojnë tek faqja e Policisë së Shtetit në internet, ku në rubrikën “Shërbime për qytetarët” është vendosur linku “Kontroll për kundravajtjet rrugore”. Duke klikuar në këtë link qytetari lidhet automatikisht me sistemin elektronik të administrimit të kundravajtjeve rrugore- Egjoba të Policisë së Shtetit dhe bën të mundur verifikimin e detyrimeve të pashlyera që qytetari ka në të gjithë Shqipërinë", tha zëdhënësja Klejda Plangarica.

Zedhenesja e Drejtorisë së Policisë ka bere publik edhe masat e marra ne prag te sezonit turistik. Raportet per shkeljet administrative ndaj shtetasve te huaj do t'i dergohen perfaqesive diplomatike, ndersa per ata te Kosoves, Drejtorise se Përgjithshme te Sherbimit Policor ne Kosove.

Regjistroni domainin tuaj .al

Reklamat

Pronat e Fundit


  • domain shqiperia

Video

Lajm dhe tema t nxehta

AKTUALITET

TEMA TË NXEHTA

KULTURA

Albforumi