KQZ Lulzim Basha fitues i zgjedhjeve ne Tirane

KQZ: Lulzim Basha, fitues i zgjedhjeve në Tiranë
Komisioni Qendror i Zgjedhjeve shpalli para pak minutash, Lulzim Bashën, si fituesin e zgjedhjeve lokale për Bashkinë e Tiranës. Pas numërimit dhe shqyrtimit të të gjithë votave, KQZ miratoi tabelën përmbledhëse të rezultatit, ku rezulton se Lulzim Basha ka marrë 93 vota më shumë se sa kandidati tjetër. Pas pak, pritet që z.Basha të bëjë një deklaratë për mediat.

Artikujt e fundit


Reklama

Reklama