Regjistroni domainin tuaj .al

Rezultatet e provimit te pare te Matures Shteterore 2011, per lenden Letersi-Gjuhe shqipe

Shkruar nga:  
Postuar më: 4 vite më parë

Rezultatet e provimit te pare te Matures Shteterore 2011, per lenden Letersi-Gjuhe shqipe
Rezultatet e provimit te pare te Matures Shteterore 2011, per lenden Letersi-Gjuhe shqipe

Ministria e Arsimit dhe Shkencës publikon rezultatet e provimit të detyruar për lëndën e Letërsi-Gjuhë shqipe të Maturës Shtetërore 2011

Shkarkoni skedarin PDF duke klikuar Lidhje 1 oseLidhja 2.

Regjistroni domainin tuaj .al

Reklamat

Pronat e Fundit


  • domain shqiperia

Video

Lajm dhe tema t nxehta

AKTUALITET

TEMA TË NXEHTA

KULTURA

Albforumi