Regjistroni domainin tuaj .al

Gazmend Leka

Shkruar nga:  
Postuar më: 9 vite më parë

Gazmend Leka
Gazmend Leka
Titulli:Nostalgjia
Viti i realizimit:2005
Permasat ne cm:50 x 70
Teknika e Perdorur:Miks mbi Dru

 Titulli:Dimensioni i Fundem
Viti i realizimit:2005
Permasat ne cm:50 x 70
Teknika e Perdorur:Miks mbi Dru

 

Titulli:Shtepia e Vetmuar
Viti i realizimit:2005
Permasat ne cm:50 x 70
Teknika e Perdorur:Miks mbi Dru

Titulli:Engjelli Mbrojtes
Viti i realizimit:2005
Permasat ne cm:50 x 28
Teknika e Perdorur:Sepia ne leterTitulli:Fytyra e Shenjte
Viti i realizimit:2005
Permasat ne cm:65 x 48
Teknika e Perdorur:Sepia ne leter

 

Titulli:Kaloresi i Shkretetires
Viti i realizimit:2005
Permasat ne cm:16 x 22
Teknika e Perdorur:Sepia ne leter

 

Titulli:Kryeengjelli
Viti i realizimit:2005
Permasat ne cm:65 x 48
Teknika e Perdorur:Laps ne leter

 

Titulli:Enderr Vere
Viti i realizimit:2005
Permasat ne cm:20 x 28
Teknika e Perdorur:Laps ne leter

Titulli:Ekuinoks
Viti i realizimit:2005
Permasat ne cm: 30 x 44
Teknika e Perdorur:Sepia ne leter

 

Titulli: Roja e Sekretit
Viti i realizimit:2005
Permasat ne cm: 30 x 44
Teknika e Perdorur:Sepia ne leter

 

Titulli: Fshati ne Muzg
Viti i realizimit:2005
Permasat ne cm: 19 x 28
Teknika e Perdorur:Sepia ne leter

 

Titulli:Ikja
Viti i realizimit:2005
Permasat ne cm:14 x 28
Teknika e Perdorur:Sepia ne leter

 

Titulli:Stuhia
Viti i realizimit:2005
Permasat ne cm:40 x 35
Teknika e Perdorur:Sepia ne leter

Regjistroni domainin tuaj .al

Reklamat

Pronat e Fundit


  • domain shqiperia

Video

Lajm dhe tema t nxehta

AKTUALITET

TEMA TË NXEHTA

KULTURA

Albforumi