Kudret Durollari

Kudret Durollari ka lindur në qytetin e Tiranes, më 14.06.1959. Ka mbaruar Liceun Artistic, Tiranë, ne vitin 1980, dhe ka marrë pjesë në disa ekspozita kombëtare.

Në Vitin 1982 ka hapur ekspozitën personale në qytetin e Pogradecit, në vitin 1985 mori pjesë në ekspozitën kombëtare që u hap në Galerinë Kombëtare Tiranë.. Në vazhdim ka hapur ekspozita personale dhe është pjesmarrës në shumë aktivitete artistike  dhe ekspozita kolektive në Shqiperi. Punët e tij janë shpërndarë në koleksione private ne Europë dhe ne kontinente te tjerë.
Jeton në Pogradec.

Disa foto :

Artikujt e fundit


Reklama

Reklama