Blogosfera

Blogosfera

Shkrime nga Blogosfera Shqiptare

 • Beteje gjigandesh

  13 vite më parë
  Betejë gjigandësh

  Lufta mes gjigandëve të internetit sa vjen dhe bëhët më interesante. Google, Facebook dhe Twitter janë tre gjigandët e internetit që luftojnë për të fituar betejën për Median Shoqërore (Social Media). Twitter një faqe e krijuar në vitin 2006, që ju mundëson shfrytëzuesve të postojnë tekste deri në [...]

 • McDonalds fiton reklamim pa pagese

  Nuk bëhet fjalë për reklama të tipit graffiti që i hasim nëpër muret e vendbanimeve urbane, por thjesht është një foto e kapur në kohën kur hija e një shenje të McDonald’s shfaqet në një  hapësirë për reklamim në murin e një ndërtese. Kësaj i thonë të fitosh hapësirë publicitare me ndihmën e diellit.

 • Manifesti i Internetit Internet Manifesto

  Para disa kohësh rastisa në një faqe interesante te titulluar Manifesti (Qellimi) i Internetit. Faqja ishte e krijuar nga nje grup gazetaresh dhe figurash te njohura ne mediat gjermane te cilat percaktojne disa rregulla te gazetarise se re nen ndikimin e internetit.

 • Google eksperimenton me rrjete ultra të shpejta broadband !

  Google ka paraqitur planet e saja, për të ndërtuar dhe për të testuar një numër të rrjeteve të shpejtësisë ultra të lartë të rrjetit broadband në Shtetet e Bashkuara të Amerikës. Rrjetet eksperimentale pritet të sjellin shpejtësi internetit deri në 100 herë më shpejta sesa lidhjet mesatare, duke sjellë 1 Gigabit për sekondë përmes lidhjes fibër-në-shtëpi. Shërbimi

 • Djali dhe djalli (Mbi kulturen e punes)

  Djalli Një djalosh teksa po shkonte të blinte bukë, i qëlloi të shkëmbehej në rrugë me kryetarin e bashkisë së qytetit. Arsyeja që ai është aq i fuqishëm, është se ai ka bërë pakt me djallin, i tha një femër aty pranë. Djaloshi u ndie i intriguar. Disa kohë më vonë, kur djaloshi po udhëtonte në një qytet tjetër, vuri re një fushë të bukur misri. Sapo arriti në dest

 • Epoka e HTML 5 po afrohet

  21 vite më parë
  Epoka e HTML 5 po afrohet

  Duket se epoka e HTML 5 po na afrohet, dhe besoj qe ky është një lajm i mirë për ata që merren më dizajnimin dhe zhvillimin e ueb faqeve dhe ueb aplikacioneve apo jo?! Ditë më parë Youtube filloj të ofroj versionin HTML 5 të video plajerit [...]

Reklama

Prona ne Tirane

Foto Flickr

Reklama