Femijet dhe Arsimi

Femijet dhe Arsimi

  • Nje femije ne shkolle

    15 vite më parë
    Nje femije ne shkolle

    Femijet qe kane arritur moshen 6 vjeç deri ne shtator jane te detyruar nga ligji mbi arsimin te regjistrohen ne klasen e pare te arsimit fillor. Me kerkesen e prindit, nje femije mund te regjistrohet ne klasen e pare dhe nese nuk i ka mbushur 6 vjeç duke pasur nje vleresim te mjekut dhe te psikologut.

  • Si mund te kujdesimi per femijet?

    Ne te ftohte, femijet duhet te veshin rroba shtresat e ata duhet .Treshat holl? dhe te lehta leshi, doreza, veshje t? ftoht? i papershkueshem nga uji, dhe kepuce. Veshja duhet t? jet? mbajtur ata te thate. Rrobat Klasa jashte pelhura duhet te trashe dhe anti-era per te shmangur humbjen e temperaturen e trupit, nga era.

Reklama

Prona ne Tirane

Foto Flickr

Reklama