‘Zgjedhorja’ mbledh sërish ambasadorët, nis takimi në zyrën e Soreca-s, ja çfarë pritet

4 QERSHOR 2020

Nis takimi në zyrën e delegacionit të BE-së, mes ambasadores Amerikane Juri Kim, ambasadorit të Mbretërisë së Bashkuar Duncan Norman, Bernd Borchardt i OSBE dhe atij gjerman Peter Zingraf. Ka qenë ambasadori Luigi Soreca ai që ka thirrur tryezën e diplomatëve ndërkombëtarë për të diskutuar rreth zgjidhjes së reformës zgjedhore. Kjo lëvizje vjen pas shumë përpjekjesh për konsensus, në një moment kur afati tashmë ka kaluar.

Gazeta Sot