13 Shkurt 2024

Më 28 shkurt në Tiranë do të mbahet samiti për Ukrainën, ku i pranishëm do jetë edhe presidenti Volodymyr Zelenskyy.

Një ditë më pas, më 29 shkurt do të një takim me vendet e Ballkanit Perëndimor po në kryeqytetin shqiptar.

Gazetarja e  Enkelejda Mema, bëjnë me dije se takimi në 29 shkurt i vendeve te Ballkanit Perëndimor do të jetë në kuadër të planit të rritjes ekonomike dhe perspektiva europiane e vendeve te rajonit.