Vite neperkembje ne kryeqytetin e vjeter. –

Nje nga godinat e bukura te viteve ’30, e fundit e mbetur e lidhur me identitetin e Tiranes ne konceptin e nje qyteti modern, per fat te keq drejt rrenimit te vete kultures urbane ku e kane cuar keto 28 vite neperkembje kryeqytetin e vjeter. Sot u ndala dhe shijova pa fund ballkonin e ketij objekti me punime oreale dhe ofshava ‘cfare mekati’….

Nga: Dritan Laci.