Vijojnë radhët e gjata para ambasadës shqiptare ne Athine

10 Gusht, 2020

Kryetari i degës së PD në Athinë, Fatmir Gjoçi përmes një postimi në Facebook thotë se vijojnë radhët të gjata të emigranteve para ambasadës shqiptare në Athinë.

STATUSI I PLOTE

Vazhdon situata më e vështirë dhe më e tensionuar në Ambasadën Shqiptare në Athinë.

Njerëzit po kalojnë një tmerr të vërtetë.

Radhe të gjata në këto kohë të vështira pandemie.

Kërkohet rrugë zgjidhje e menjëhershëme!

BallkanWeb