Videoja që paralajmëroi zëdhënësi i Metës, Klodiana Lala zbulon detajet: Janë disa që po përpunohen, ja për çfarë bëhet fjalë

18/11/2019

Të shtunën zëdhënësi i Presidentit njoftoi se do të publikohej dhe një video, me fakte të pakundërshtueshme për opinionin vendas dhe botëror, që sipas tij është një bandë që ka tentuar t’i bëjë Kushtetutës dhe Gjykatës Kushtetuese të Republikës së Shqipërisë.

Gazetarja Klodiana Lala thotë se janë vetëm një, por disa.

“Nuk bëhet fjalë për një video të vetme. Janë disa video që janë duke u përpunuar. Janë zëra zyrtarë nga Presidenca që na i kanë thënë. Nuk ka të bëjë më mbledhjet e KED, unë mendoj se shkon edhe përtej kësaj.”- tha Lala në Opinion.

Gazeta Sot.