“Ufo ne Gramsh”?!

“UFO në Gramsh”?!

– Banorët flasin me siguri: U ulën dhe dogjën tokën, ja shenja që na lanë

9 MAJ 2022

Fenomenet mbinatyrore i kanë intriguer gjithnjë njerëzit.

E tillë ka ngjarja e ndodhur sëfundmi në Topojan të Gramshit.

Banorët e këtij fshati janë të sigurt se janë vizituar nga UFO-t, të cilët më pas kanë lënë edhe shenjën e tyre nëpër toka. Shenjat, sipas banorëve, janë disa rrathë në arën aty pranë për t’u zhdukur më pas.

Nuk dihet ende se si qendron ky pretendim në raport me të vërtetën, megjithatë deklaratat e banorëve kanë shkaktaur mjaft interes në zonë duke bërë që atje të shkojnë edhe grupe xhirimi nga media të ndryshme.Gazeta Shqip