Shqiptare te ndaluar ne portat e truallit te tyre, shtepise se tyre.

01.04.2020
Nuk ka asnje ligj te kombeve dhe shteteve qe ju ndalon hyrjen ne truallin e tyre banoreve. Edhe ne qoftese jane te infektuar, sipas te gjitha ligjeve ata hyjne ne token e tyre si nenshtetas.
Shteti ka detyrimin ti izoloje, karantinoje etj.
Edhe ne qofte se kane kryer krime (ose dyshohet) ata ne sportelin e kufirit, pragu i shtepise se tyre ndalohen ose arrestohen, edhe ne raste ekstreme, neqoftese jane te rrezikshem me lende helmuese ose agresion me arme etj, ato sipas disa ligjeve edhe ekzekutohen, por brenda truallit tone.
Edhe Kushtetuta sanksionon, se ne si shtet duhet edhe te mbrojme pjestaret e kombit kudo qe ndodhen, e jo te ndalojme neshtetasit te hyjne ne shtepine e tyre.
Ku jane shoqatat e te drejtave te njeriut. Mos prisni qe Tutkamnuni te kete arsye, se atij i kane humbur mendet ne drejtim te paditur.
Prokuroria te filloj ceshtje penale per gjithe ato nepunes te shtetit shqiptar, qe me veprime te kundraligjshme ndalojne shtetasit te hyjne ne shtepine e tyre, ne truallin e tyre.
Shqiperia eshte e te gjithve, me hidherimet, hallet dhe gezimet.

Huazuar nga FB: Jaho Brahaj