Reforma Zgjedhore, Murrizi zbulon çfarë do të ndodhë nesër

27 MAJ 2020

Deputeti demokrat Myslim Murrizi tha në RTV ORA se nesër 12 deputetë të opozitës do të deklarojnë votën kundër reformës zgjedhore.

“Kryetari i grupit tjetër parlamentar zoti. Stojku, së bashku me mua, si kryetari i Grupit Parlamentar Demokrat, nesër bëhemi 12 deputetë tek ky grup, por edhe deputeti Nimet Musai, do të dalim me një deklaratë nesër që ne nuk e votojmë dhe nuk marrim urdhër nga këta që hyjnë e dalin fshehurazi nga selitë e partive”, shprehet Murrizi.

Gazeta Sot