27 Nentor 2022

Rama duhej te deklaronte sot heqjen e traut për vëllezërit dhe motrat nga Kosova duhe të paguanin Ramën dhe oligarkët për të ardhur në tokën amë.

“Braktisa fjalën e Ramës sepse mendova se Rama do deklaronte daljen nga Ballkani i Hapur që është tradhtia më e madhe ndaj Kosovës, por ai si peng i Vuçiçit nuk e beri.

Rama duhej te deklaronte heqjen e traut për vëllezërit dhe motrat nga Kosova, ku edhe deputetët mysafirë nga Kosova kanë paguar Ramën dhe oligarkët për të ardhur ne tokën amë.

Rama u shërben vetëm interesave te Beogradit.

Sa kohë të jetë Rama kryeministër këto takime do të jenë jo të sinqerta sepse ai i shërben Vuçiçit dhe izolimit te Kosovës.

Ndaj sot Rama thjesht vazhdoi lojën e pabese anti-Kosovë dhe humbi rastin për të shpëlarë disa faje të rënda që bien mbi të” tha Vasili.