Pikturat e këtij 4-vjeçari janë shitur për mijëra dollarë. –

Ai është vetëm 4 vjeç, por një gjeni i vërtetë.

Advait Kolarkar nga New Brunswick, Kanada ka mahnitur njerëzit me artin e tij.

Kolarkar është quajtur mjeshtër i artit i ka shitur pikturat e tij për mijëra dollarë.

Familja e tij u shpërngul nga India në Kanada në vitin 2016 dhe deri tani ka mbajtur 3 ekspozita.