Termeti i mbremshem eshte degjuar me lekundje te forta dhe te shkurta ne gjithe fshatrat e zones Puke. Sic njofton intelektuali Ndoc Alia nga Kryeziu, Puke. Ai shkruan ne rrjetet sociale: “Dridhje e fortë termeti. Zgjati pak sekonda. Jemi mirë, pa ndonjë problem (ora 22.40)”, 14 janar 2022.