Kuriozitete – Shtëpia me e frikshme në botë…

A i preferoni pamjet drithëruese të shtëpive të frikshme?

Për një natë të vetme, ju mund të qëndroni në kalanë e Kontit Drakula në Transilvani dhe të flini në një arkivol, pikërisht atje ku fle personazhi më i famshëm i romaneve horror.


Shtrati i Drakulës natyrisht nuk është një krevat: është një varr i vendosur në një dhomë të errët me drita qirinjsh që mund të fiken nga një vampir që është aty, edhe pse nuk duket.