Kosova dhe Serbia nënshkruajnë marrëveshjen në prani të Trump

E Premte 4 SHTATOR 2020

Kosova dhe Serbia kanë nënshkruar sot marrëveshjen për normalizim ekonomik në Shtëpinë e Bardhëm, ndërsa marrëveshja u firmos në zyrën e Presidentit Donald Trump, ku i pranishëm ishte edhe ky i fundit.

Lajmi e bëri të ditur asistenti i presidentit Trump, Judd Deere

“Presidenti Trump njofton se Kosova dhe Serbia kanë arritur marrëveshje për normalizim ekonomik. Edhe një marrëveshje historike e arritur nga ky president, që e bën botën më paqësore dhe më presporues”, ka shkruar ai në Tëitter.

Gazeta Shqip