Kol Idromeno e paska pas njoft Koronavirusin. E gdhendi per me i kujtu njerzimit: Ruhu, se ekziston. Disa thone se nuk eshte veper Idromenos, por e vete Djallit. Djalli dhe Koronavirusi ja nje.

Nga Kol Idomeno

Foto e huazuar nga FB: Shabe Ndoc.