Kendi i Fotografise: – Nga pasuria e Xhubletes Shqiptare

Do udhetoi drejt UNESCO-s “Dosja Xhubleta Shqiptare”. Po publikoime nje foto nga publikimet e shumta ne kuadrin e kasaj atmosfere pune nga njohesi i kesaj Pasurie Jaho Brahaj

Ai shprehe: Me shprese qe perpara UNESCO-s Xhubleta te vije tek ne shqiptaret kudo ku jetojme.

Ne foto: – Corape me motive te Malesise se Shkodres – simbole interesante dhe te lashta te pasurise te etnise tone.

Aktuale dhe Emergjente pyetja: A e njohum pasurine e artit dhe simboleve te lashta qe ruan kjo veshje?!

Corape Xhublete te Malesise se Shkodres

Foto Jaho Brahaj.