Ironia e Kapexhiut:  – Punët e mëdha që ka bërë Edi Rama në shtatë vite. –

3 Maj, 2019

Artisti i mirënjohur, Bujar Kapexhiu, në karikaturën-pamflet të radhës ka prekur një temë e cila ka kohe që qarkullon si lajm dhe si një e vertetë e prekshme për shqiptarët.

Në gjithë këto vitë qeverisje Edi Rama nuk ka asnjë lloj bilanci pozitiv pasi nuk ka snjë lloj projekti te mbaruar për të prezantuar.

Në karikaturën e radhës te botuar ne Mapo.al shfaqet Edi Rama duke prezantuar bilancin hypur mbi mermerin e një ‘varri’.

bujari-kapexhiu

‘Piedestali i rezultateve në 7 vjet në pushtet‘, shkruan Kapexhiu.