Gazeta MAPO -Stadiumi shpërthen në kor “Rama ik”. –

Gazeta MAPO: -Stadiumi shpërthen në kor “Rama ik”. –

– 17/11/19

mapo.al

Kjo vërtet mund të quhet surpriza më e pakëndshme për Kryeministrin Edi Rama. Teksa ai mban një konference për shtyp me Dukën në prag të ndeshjes Shqipëri-Francë, tifozët kanë ndezur dritat e celularëve dhe thërrasin “Rama ik”. Ky ishte slogani i protestave të opozitës nga shkurti në qershor. Thirrjet “Rama Ik” kanë vijuar për disa minuta në stadiumin e ri “Air Albania”.

Gazeta MAPO -Stadiumi shpërthen në kor “Rama ik”. –