FOTO REPORTAZH/ Përmbytjet qe izololuan vendin

11/01/2021

Reshjet e ditëve të fundit kanë përmbytur qindra banesa dhe mijëra hektarë tokë në gjithë vendin. Qeveria thotë se situata është menaxhuar me sukses, ndërkohë zona të tëra në vend janë ende nën pushtetin e ujit.

Pamjet më poshtë të agjencisë së fotove LSA tregojnë situatën në Obot të Shkodrës.

Gazeta Koha e Jone