Sipas nje lajmi dhe vrojtimeve disa ditore te TV Ora, Erion Veliaj, Kryetari i Bashkise se Tiranes, i cili ka fituar rreth 15% te votave eshte ne ilegalitet. Rasti me flagrant eshte ne aktivitetin e zhvilluar me Artistin e Popullit Avni Mula, ku Erioni ka hyre fshehurazi nga dyer anesore, apo ne nje menyre tjeter per te marre pjese ne kete aktivitet. Po ashtu edhe hyrjedaljet ne Bashki jane jo publike, madje ai leviz i shoqeruar dhe me makine te Gardes se Rpublikes.