Me rastin e pervjetorit te lindjes.

Dy kartolina postare te shkruara autograf nga Ernest Koliqi.

Njera i eshte derguar Studiuesi Henrik Lacaj dhe tjetra Z. Luigj Koliqit.

Kartpostalet (kartolinat) ruhen ne nje koleksion privat.

Dy kartolina postare te shkruara autograf nga Ernest Koliqi.

Kartpostale Ernest Kolici (autograf).